21 Kasım
Gıdanın geleceği için, tüm gıda zincirinde yiyecek ve içeceklerin nasıl yetiştirildiğinin, taşındığının, işlendiğinin, paketlendiğinin, pazarlandığının ve tüketildiğinin yeniden düşünülmesi ve tasarlanması gerekiyor. 10. yılında Sürdürülebilir Gıda Zirvesi, 21-22 Kasım 2024’te TÜGİS ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliği ile tüm paydaşları insan ve gezegen için tasarım odağında Gıdanın Geleceği için Dönüşüm ile bir araya getiriyor. Gıda sanayi ve tedarikçilerinden, perakendecilerden ve gıda hizmeti devlerinden, startuplardan, yatırımcılardan ve sivil toplum kuruluşlarından tüm gıda dönüşüm liderleri, daha iyi bir geleceğe uyum sağlayan sektör için gerekli olan en ileri çözümleri ve stratejik işbirliklerini keşfetmeye odaklanıyor. Bu önemli zirveye, Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği ETBİR'i temsilen, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ahmet Yücesan ve Yönetim Kurulu üyelerimizden Sn. Özcan Albak ile katılım sağlandı.